Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 30 iunie 2018

Expoziţie la Bistriţa, în pregătire

Am primit şi dăm mai departe pentru oricine este interesat regulamentul expoziţiei.


Societatea Filatelică ,,Bistrițeana,,
str.Dornei, nr.21, 420032, Bistrița
Nr.13 / 39 iunie 2018     


REGULAMENTUL EXPOZIŢIEI FILATELICE NAŢIONALE
CENTENARUL MARII UNIRI
FILEX TRANSSILVANICA ediția a XXV-a.

   1. Expoziţia Filatelică Naţională FILEX TRANSSILVANICA, aflată la a XXV-a ediție jubiliară, este dedicată CENTENARULUI MARII UNIRI, marcând 100 de ani de la desăvârșirea STATULUI NAŢIONAL UNITAR ROMÂN și 100 de ani de la terminarea PRIMULUI RĂZBOI MONDIAL.
   2. Expoziţia este organizată de Societatea Filatelică Bistriţeana sub patronajul Primăriei şi Consiliului Local Bistriţa, Primăriei şi Consiliului Local Năsăud, precum şi a Federaţiei Filatelice Române. Expoziţia se desfăşoară în colaborare cu Centrul Cultural Municipal ,,George Coşbuc" Bistriţa, Centrul Comunitar pentru Tineret Bistriţa, Casa de Cultură ,,Liviu Rebreanu " Năsăud, Muzeul Grăniceresc Năsăudean şi Asociaţiunea ASTRA Despărţământul Năsăud.
   3. Expoziţia se va organiza cu ocazia TÂRGULUI MARE al BISTRIŢEI, în perioada 24 august - 7 septembrie 2018 în mai multe locaţii din Bistriţa şi Năsăud. Data vernisajului se va anunţa ulterior, funcţie de programul autorităţilor locale.
   4. Participarea la expoziţie este deschisă tuturor filateliştilor din România afiliaţi la F.F.R şi din Republica Moldova, cu exponate care corespund din punct de vedere al claselor admise din prezentul Regulament.
        5. Expoziţia va fi organizată pe următoarele clase :
     5.1. Clasa de Onoare - Hors Concours rezervată membrilor de juriu precum şi invitaţilor.
     5.2. Clasa de competiţie maturi şi tineret cuprinzând exponate tematice România - istorie, cultură, etnografie, turism şi Primul Război Mondial,
   5.2.1. Istorie poştală şi filatelică,
   5.2.2. Filatelie tradiţională,
   5.2.3. Maximafilie,
   5.2.4. Cartofilie,
   5.2.5. Întreguri poştale,
   5.2.6. Open Class,
   5.2.7. Literatură,
   5.2.8. Un panou - numai Transilvania şi Primul Război Mondial!
         6. Participarea la expoziţie este gratuită. Cheltuielile poştale vor fi suportate de participant la trimitere şi organizator la returnare.
         7. Numărul minim de feţe de panou admise pentru maturi este de 5 iar la tineret de 3 ( 12 foi A4 de expune pe panou sau 6 A3 pe orizontală).
         8. Cererile de inscriere - model anexat - vor fi trimise până la data de 25 iulie 2018 pe adresa Societatea Filatelică Bistriţeana str.Dornei nr. 21 Bistriţa cod 420032, sau pe adresa de email socfilbta@yahoo.com
         9. Exponatele admise vor fi trimise pe aceiaşi adresă poştală până la data de 10 august 2018.
       10. Foile de expunere  cartonate protejate în folie de plastic, grupate pe panouri şi inscripţionate cu numele şi titlul exponatului şi panoului. Inventar în 2 exemplare.
       11. Cererea sau exponatul odată admis nu se mai poate retrage decât la şfârşitul expoziţiei.
       12. Returnarea exponatelor în termen de 30 zile de la terminarea expoziţiei.
       13. Toate materialele ce se vor realiza se vor distribui gratuit expozanţilor, organizatorilor şi sponsorilor. Un expozant nu poate primi mai mult de un set de materiale, indiferent de câte exponate a prezentat.
       14. Juriul expoziţiei va fi format din 5 membrii şi un secretar. Distincţiile ce se vor acorda vor fi maxim AUR la maturi şi VERMEIL la tineret.
       15. Toată corespondenţa legată de expoziţie se va adresa la : Societatea Filatelică Bistriţeana,  str.Dornei nr. 21 Bistriţa, cod 420032. sau adresa de email socfilbta@yahoo.com.

 Persoane de contact:
Calu Mircea     tel.0720.056.579 sau 0753.030.593
Stancu Ion        tel. 0744.526.713.

Alte detalii puteţi afla de la persoanele de contact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu