Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 1 februarie 2019

Feriţi-vă de falsuri!

Am dat mai devreme peste lotul iluatrat mai jos, oferit de un IDde peeBay care a mai avut piese dubioase. Lotul conţine mai multe "litografiate" neuzate care, din păcate pentru amatori, sunt falsuri ordinare, uşor de recunoscut pentru un colecţionar cu oarecare experienţă. Click pe imagine pentru mărire.


Mă şi întreb dacă cei care au licitat deja (6 amatori cu 13 oferte la ora culegerii acestei postări) au ceva experienţă la clasicele litografiate (am văzut ca amatorii nu au niciunul peste 500 de recenzii).


Acesta este ID-ul cu pricina, pentru care vă recomand atenţie. Cereţi certificate atunci când vedeţi ceva interesant la el. Sau puneţi clauză de returnare, după verificarea "rarităţilor". Dacă nu acceptă, vă recomand să-i evitaţi ofertele.

3 comentarii:

  1. Vanzatorul incearca sa se disculpe cumva cu ultimul cuvant la Seller Notes:
    “Good conditione /// Please study the scan carefully because, I am not an expert in these stampsand I do not know whether these stamps are original or forged.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrăjeală pentru naivi. O păsărică mi-a spus că ştie foarte bine ce vinde.

      Ștergere
    2. Atunci deja e inselaciune si se cam pedepseste cu inchisoarea!

      Ștergere