Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 3 februarie 2019

Rezultate recente la câteva licitaţii de pe eBay

Piesele sau loturile mai "apetisante" au început să se rărească de câteva luni, dar n-au dispărut cu totul (personal cred că este doar o amorţeală de iarnă, care se va atenua în lunile care urmează).
Fără să umplu postarea cu vorbărie, voi trece direct la prezentarea loturilor care mi-au atras atenţia.


Scrisoare împăturită (cu conţinut, dar cu decolorări pe faţă) francată cu un unicat de 30 parale Principatele unite, tirajul din 1862, expediată în 1863 de la Focşani la Roman. Marca a fost obliterată cu ştampila tip Franco a biroului Focşani, care a aplicat şi o ştampilă rotundă de zi pe faţa scrisorii (tipuş modificat, "Moldova mare" cu legenda "MOLDOVA" îndepărtată). Scrisoarea a fost vândută cu 202 euro (30 biduri de la 9 amatori).


Lot foarte atractiv de blocuri de câte patru mărci din emisiunile Vulturi, purtând ştampile clare, unele aplicate central. Lotul de 15 blocuri a fost vândut cu 257 euro (32 biduri, 15 amatori).


Tot din emisiunea Vulturi, valoarea-cheie de 5 bani verde pe hârtie albă (fără filigran) a fost vândută cu 53 euro (11 biduri de la 8 amatori).


 Exemplar neuzat Păltiniş (Hohe Rinne), cu aspect frumos. Vândut cu 67 euro (28 biduri, 10 amatori).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu