Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 25 ianuarie 2016

Măi băieţi, de ce nu vă căutaţi voi altă meserie?

Acum 20 de ani, să organizezi şi să conduci o licitaţie internaţională era nu un eveniment, ci o ocazie de etalare a unui nivel de cunoştinţe foarte ridicat. Să porţi o discuţie cu una dintre persoanele care organizaseră licitaţia era un adevărat privilegiu.

Din păcate, parcă pe zi ce trece această meserie devine acaparată de indivizi care n-au nimic în comun nici cu pasiunea, dar nici cu un minimum de cunoştinţe de cultură generală.


În definitiv nu este vorba de nicio mândrie naţională, să vedeţi cum aceleaşi capete seci inventează localităţi din alte ţări sau cum le stâlcesc numele.

Partea însă (pentru mine) foarte hazlie ştiţi care este? Pe blog mai descriu câte o piesă oferită pe eBay sau pe alt portal online care (pentru mine) prezintă un anumit element interesant (şi cred că tocmai pentru acest lucru mi-am câştigat cititori foarte conştiincioşi). Dacă piesa descrisă nu se vinde imediat, există cineva care are grijă să o cumpere şi să o dea ulterior "meseriaşilor" amintiţi mai sus, frecându-şi mâinile de fericire că va găsi un fraier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu