Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 11 decembrie 2018

GOOGLE+ urmează să se închidă / Google is planning to close down GOOGLE+

Primele zvonuri despre înghiderea platformei de socializare de la Google au apărut în urmă cu vreo două luni, dar mai recent a fost descoperită o breşă de securitate (neexploatată) care le ridică programatorilor probleme privind arhitectura portalului şi accesul unor aplicaţii terţe la datele utilizatorilor.


Ieri, mai multe site-uri de tehnologie au publicat informaţia, avansându-se ca termen de închidere a portalului pentru utilizatorii individuali "următoarele 90 de zile". Pentru cititorii de engleză, detalii pot fi găsite, de exemplu, pe ExtremeTech.

Profilul meu de Google+ va continua să fie disponibil pentru această perioadă, urmând ca odată cu închiderea portalului cititorii să poată accesa numai profilul de pe Blogger (iar prietenii, şi pe cel de pe Facebook).

Un comentariu: