Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 10 aprilie 2020

Iar au încurcat personajul de pe timbru

S-a mai întâmplat, n-au învăţat mare lucru. Ca de obicei, când este vorba de istoria filateliei te pocneşte peste ochi câte-o astfel de chiflă. Drept pentru care preşedintele Federaţiei Filatelice Române a pus pe hârtie un memoriu adresat Preşedintelui României prin care se solicită retragerea de urgenţă din circulaţie a mărcii cu pricina şi machetarea unui timbru nou care să înfăţişeze personajul real.

Citiţi memoriul (prezentat mai jos) şi nu vă feriţi să aveţi o opinie folosind formularul pentru comentarii de la sfârşitul articolului.



Puteţi face click pe oricare filă pentru a o parcurge mai uşor.

4 comentarii:

  1. Fără a comenta argumentatia, pe care o cred corectă, mă întreb de ce a fost făcută sesizarea către Președinție și nu către cel care a greșit și trebuie să corecteze? Tot acolo va ajunge.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://evenimentulistoric.ro/pasiunea-care-l-a-dus-la-inchisoarea-vacaresti-pe-masonul-care-a-fondat-marea-loja-nationala-din-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  3. o fi fost prostie? o fi fost ticalosie? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Există autorităţi care pot daun răspuns avizat. Eu nu pot să mă pronunţ.

    RăspundețiȘtergere