Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 11 martie 2019

Încă o colecţie de marcă britanică

De această dată colecţia (de fapt o acumulare de mai multe colecţii) a fost oferită pe eBay, atrăgându-mi atenţia prin varuetatea bogată de material (ţin să menţionez un lot consistent de clasice, unele aranjate pe planşe, precum şi un lot foarte frumos de aşa-zise "controls" - mărci cu margini de coală purtând indicativele cilindrilor).

Lotul cu mai multe clasoare şi albume (puse într-un carton) a realizat un preţ final de achiziţie (fără shipping şi alte taxe) de NUMAI 5.850 lire sterline, un preţ cu totul neobişnuit pentru loturile/colecţiile de mărci europene.

Pentru a vă stârni interesul, las câteva fotografii (click pentru mărire).


Lotul a fost ilustrat cu "numai" vreo 500 şi ceva de fotografii (şi nu a fost ilustrată toată acumularea). Pentru cititorii blogului am pregătit un fişier PDF (74 MB, peste 500 pagini), care se poate descărca de la acest link.

Vizionare plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu