Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 2 noiembrie 2016

Despre propunerile transmise Ministerului Culturii privind Tezele prealabile ale Codului patrimoniului

Ministerul Culturii a publicat ieri pe pagina sa de internet propunerile prezentate de persoanele interesate referitoare la Tezele prealabile ale Codului, propuneri strânse sub forma unui singur document în cadrul căruia au fost inserate şi răspunsurile.

Pentru a uşura citirea şi a asigura accesul la document şi ulterior, din documentul postat pe pagina Ministerului Culturii am realizat un fişier PDF care poate fi descărcat de aici.

Pentru domeniul "filatelie" am fost singura persoană care a înaintat propuneri. Le puteţi găsi (alături de câteva răspunsuri) la ultimele pagini ale documentului. Din păcate, la unele întrebări nu există niciun răspuns, problemele ridicate rămânând în coadă de peşte.

Până în acest moment nu au fost discutate public decât principii generale care vor ghida alcătuirea viitorului Cod al patrimoniului. Presupun că în viitor, pe măsură ce acest cod va fi realizat, vor urma alte discuţii publice care vor avea ca obiect prevederi concrete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu