Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 29 martie 2016

Fals la prima emisiune moldoveană

Nu este prima oară când atrag atenţia asupra faptului că numărul foarte mare de calificative pozitive primite de un vânzător de pe eBay nu reprezintă nicio garanţie asupra calităţii sau originalităţii pieselor pe care acesta le oferă la vânzare, mai ales atunci când preţul de strigare este mult prea mic în comparaţie cu preţiul mediu înregistrat pe piaţa filatelică pentru marca respectivă. Click pe imagine pentru mărire.


Data din ştampila piesei est euna imposibilă pentru prima emisiune moldoveană, acest element trebuind să trezească imediat suspiciuni.

Revin asupra recomandării pe care am făcut-o de nenumărate ori: dacă nu vă pricepeţi să deosebiţi contrafacerile de piesele originale la mărcile mai vechi este bine să evitaţi eventualele oferte, mai ales atunci când ele par a fi chilipiruri. Mai ales atunci când vânzătorul nu face niciun fel de precizări asupra naturii piesei pe care o oferă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu