luni, 4 iunie 2018

Schimbare la eBay cu impact asupra utilizatorilor

Ieri seară am dorit să-mi verific nişte linkuri mai vechi cu diverse piese postate pe eBay. La fiecare deschidere de link, portalul mă înştiinţa că listingul nu mai este disponibil pentru că licitaţia a fost încheiată/terminată. Iar povestea s-a repetat nu numi la licitaţii, ci şi la loturi propuse la "Buy It Now" şi pe care posesorii se pare că nu le-au oferit pentru un nou termen.

Aseară am fost destul de obosit şi n-am mai avut chef să fac săpături ma ample, dar de dimineaţă am primit newsletter-ul de la eCommerce Bytes şi am văzut că problema apare în acelaşi mod pentru toţi utilizatorii, fiind deci o modificare a politicii portalului eBay.


N-am să stau acum să fac filozofia problemei, pentru că oricum un simplu user nu poate face altfel decât aşa cum decide staff-ul celor de la eBay.

Dacă vreţi să citiţi mai multe, urmaţi linkul de mai sus şi citiţi comentariile (vedeţi că se întind pe mai multe pagini). Problema "urâtă" a acestei schimbări este că un user nu mai poate afla cu certitudine la ce preţ a fost vândut un anumit lot.

Şi poate că tocmai asta au şi urmărit cei de la eBay.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu