marți, 3 februarie 2015

News: S-a mai făcut un pas spre privatizarea Poştei

Într-un comunicat dat publicităţii ieri, 2 februarie, CN Poşta Română a anunţat că Statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI), a acceptat oferta neangajantă depusă de operatorul belgian de servicii poştale bpost pentru achiziţionarea pachetului de 51% din acţiunile deţinute la Compania Naţională Poşta Română. Acordul înseamnă trecerea la următoarea etapă a procesului de privatizare, cea de due diligence, premergătoare depunerii unei oferte angajante.

Admiterea ofertantului bpost în etapa de due diligence a procesului de privatizare presupune, în principal, acces la camera de date, întâlniri operaţionale cu managementul companiei şi negocierea contractului de privatizare. La finalul acestei etape, bpost va putea depune o ofertă finală fermă pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni la Poşta Română, se arată în comunicatul Poştei.

Un comentariu:

  1. * Cu stima.Oare Romania nu mai este instare de nimic?Sau trebuie deschise conductele pe unde sa curga banii?Doamne rau am ajuns. *

    RăspundețiȘtergere