sâmbătă, 15 iunie 2013

Odesa - alte făcături, acelaşi distribuitor

Despre aşa-zisa emisiune de ocupaţie de la Odesa am mai scris pe blog de cel puţin trei ori. Iată că un individ care a mai vândut aşa ceva a văzut că i-a mers până acum şi continuă "seria" făcăturilor ordinare cu alte supratipare (culmea, ele nu seamănă cu ce a mai oferit până acum).
Este vorba de ID-ul tzarkaloyan de pe eBay, înregistrat în Bulgaria. Cam peste 24 de ore (de la data şi ora publicării prezentului articol) expiră termenul de trimitere a ofertelor pentru două loturi cu supratipare ale aşa-zisei ocupaţii în Odesa (click pe capturile de ecran pentru mărire).


Ce doresc să subliniez este că problema nu se pune în legătură cu sumele solicitate/plătite pentru aceste făcături ordinare, ci în legătură cu păstrarea adevărului istoric. N-aş vrea să dau şi alte exemple, dar situaţia a fost oarecum generată şi de editura unui catalog internaţional, care a listat această aşa-zisă emisiune de ocupaţie taman după ce o serie de făcături a fost vândută la o mare casă de licitaţie americană. Parcă bate la ochi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu