luni, 12 martie 2012

Firefox 11 (versiunea finală) este gata!

Puteţi descărca noua versiune a browserului pentru sistemul vostru de operare de aici. Asta dacă nu aveţi răbdare să-şi facă update-ul automat.
Succes!

7 comentarii:

  1. Salut Max !

    Nu este final Max , au revenit ieri şi l-au retrogradat la beta . Oricum , dacă apare cel final ar trebui în primul rând să fie publicat pe site-ul oficial şi acolo nu este , deci .
    Dacă foloseşti Firefox caută în actualizări şi te vei convinge .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băieţii de la SoftwareCrew zic că-i totuşi final:
      http://www.softwarecrew.com/2012/03/whats-new-in-firefox-11-final-available-now-for-desktop-coming-soon-for-android/

      Ștergere
    2. Nu îi contrazic dar mă gândesc că atât timp cât este free ar fi avut prioritate la publicare în primul rând site-ul oficial dar cei de la Mozilla spun că este beta . A fost declarat ieri ca final apoi în scurt timp s-a revenit asupra deciziei , eu aşa ştiu . Bine , nu are prea mare importanţă pentru că nu necesită grabă instalarea lui fiincă 10.0.2 care este ultimul final acum , merge foarte bine şi în plus browser-ul se actualizează singur , cred că la majoritatea celor ce îl folosesc (doar dacă nu vrei asta)

      Ștergere
    3. Eu aştept întotdeauna update-ul automat (sau când aflu că a apărut o versiune nouă, îi mai "dau" un Help > About, că nu o "ia" întotdeauna singur).

      Ştirea a fost dată şi de alte site-uri româneşti. Toţi au indicat acelaşi link, după câte am văzut.

      Nu este prima oară când apare în altă parte înaintea site-ului oficial. De ce, habar n-am!

      Ștergere
  2. Nu sunt eu o specialista, dar am folosit in paralel, pe computer si pe laptop, Mozilla și Chrome. Cu timpul am renuntat la Mozilla, am avut mult mai multe probleme decat cu celalalt. O mai folosesc doar pentru verificari periodice ale site-urilor mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o văd doar ca pe o unealtă. M-am obişnuit cu Mozilla Firefox şi utilizez câteva extensii care (încă) nu au un corespondent pe Chrome. Dar de utilizat, utilizez (când e nevoie), cam orice browser.

      Ștergere
  3. Nu sunt eu o specialista, dar am folosit in paralel, pe computer si pe laptop, Mozilla și Chrome. Cu timpul am renuntat la Mozilla, am avut mult mai multe probleme decat cu celalalt. O mai folosesc doar pentru verificari periodice ale site-urilor mele.

    RăspundețiȘtergere