luni, 1 august 2011

O ştire interesantă pentru maniacii internetului

RCS & RDS oferă tuturor abonaţilor la internet fix prin fibră optică, un abonament gratuit de internet mobil pe telefoanele mobile.

De la 1 august 2011, toţi abonaţii la internet fix prin fibră optică Digi Net Fiberlink pot primi GRATUIT internet mobil pe telefon. Internetul mobil gratuit, Digi Net Mobil Asociat, are o viteză de transfer de până la 7,2 Mbps şi trafic nelimitat inclus. Abonamentele de internet Fiberlink care primesc gratuit internet mobil pe telefonul mobil, sunt:
  • Digi Net Fiberlink 1, cu viteză de acces de până la 50 Mbps şi trafic nelimitat, de 29 lei;
  • Digi Net Fiberlink 2, cu viteză de acces de până la 100 Mbps şi trafic nelimitat, de 39 lei;
  • Tarifele includ TVA.
Telefoanele mobile care au acces în reţeaua de voce şi date mobile a RCS & RDS, sunt cele cu modem 3G încorporat.
În oferta curentă, compania asigură gratuit şi internet mobil prin modem USB - pentru laptop şi PC. Oferta este adresata tuturor clienţilor Digi Net Fiberlink 2. Toţi clientii Digi Net Fiberlink 1 pot beneficia, de asemenea, de internet mobil prin modem USB, pentru numai 10 lei lunar (TVA inclus). Echipamentul de acces, modem-ul USB, este oferit în custodie, iar specificaţiile tehnice ale serviciului de internet mobil prin modem sunt aceleaşi cu cele pentru internet pe telefon: viteză de transfer de până la 7,2 Mbps şi trafic nelimitat inclus.

Informaţii despre noul abonament de internet mobil sunt disponibile la http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/mobil/pe-telefonul-mobil, la numerele de telefon 031.400.7777 şi *777 (apelabil din Digi Mobil) sau în oricare dintre punctele de prezenţă ale companiei.

Sursa: aici.

2 comentarii:

  1. Interesant blogl tau. NU stiam ca amia exista in Romania Colectionari de timbre. Ma gandeam ca acetse pasiuni au disparut demult. Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. minoki: Mă bucur dacă îl găseşti interesant. Înseamnă că nu l-am făcut degeaba.
    Mai sunt câţiva "nebuni" încă, ştii cum e vorba, unii au o păsărică, alţii au câte-un stol!
    Şi eu îţi doresc o săptămână excelentă!

    RăspundețiȘtergere