vineri, 22 aprilie 2011

S-a lansat PostMarket

Începând cu 15 aprilie a.c., Compania Naţională Poşta Română SA a lansat platforma de comerţ electronic PostMarket (www.postmarket.ro).

Pe această platformă sunt comercializate bunuri de larg consum şi cărţi, în baza unor parteneriate încheiate cu SC D-MAIL DIRECT SRL şi Editura NEMIRA.

UPDATE
Nu m-am putut abţine să nu fac un "tur" al magazinului virtual, fiind un cumpărător destul de fidel pentru câteva magazine online. Nu m-am uitat peste titlurile cărţilor oferite de Nemira, dar am căutat printre gadget-uri. Am dat peste trei produse care mi s-au părut interesante şi utile pentru pasiunea noastră.

O lupă cu lanternă,...

... o lupă cu led,...

... şi un scanner portabil, care funcţionează cu baterii şi care salvează imaginile scanate pe un card de memorie (un astfel de dispozitiv mi-am dorit întotdeauna - mai ales când mă aflam pe la ceva licitaţii sau expoziţii, sau poate chiat prin vizită la un alt colecţionar, ce ţinea morţiş să-mi facă sânge rău cu ce mai descoperise el şi eu nu ştiam!...).
Aşa că, dacă doriţi să faceţi un cadou, aveţi un nou magazin virtual.

Un comentariu:

  1. Interesant ca n-au investit intr-un soft de mgazin online, ci au ales o platforma gratuita (oscommerce). Si template-ul mi se pare ca l-am mai vazut undeva, ei doar l-au modifict putin.

    RăspundețiȘtergere