Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 6 ianuarie 2017

News: La Romfilatelia SA se organizează procedura de selecţie a directorului general şi a directorului economic

Pe pagina de internet a SC Romfilatelia SA a fost postat anunţul referitor la organizarea procedurii de selecţie a directorului general şi a directorului economic, deoarece mandatele actualilor directori expiră.


Pagina de unde se poate descărca anunţul este aici (eu m-am chinuit puţin să accesez pagina societăţii, deoarece serverul genera continuu mesaje de eroare ale bazei de date; o fi fost accident?).

Dacă doriţi să parcurgeţi direct anunţul, îl puteţi descărca în format docx (MS Word) direct de aici.
Dacă nu aveţi Microsoft Word (şi nu înţeleg de ce ar fi lumea obligată să aibă aşa ceva), puteţi descărca acelaşi anunţ în format PDF de aici.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre această societate, puteţi parcurge acest document. (dacă nu se poate accesa vă rog să-mi daţi de ştire).

Reamintesc cititorilor că Romfilatelia a fost subiectul unui Raport de audit foarte dur, dar obiectiv şi la obiect, realizat de către Curtea de Conturi a României cu referiri la destinaţia fondurilor destinate operaţiunilor de realizare, tipărire şi punere în circulaţie a timbrelor.

Acest raport poate fi descărcat în format PDF atât de pe pagina Curţii de Conturi, cât şi de aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu