Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 30 iunie 2016

Mărci Spic de grâu cu perforaţii "ADEVERUL"

Planificasem pentru luna viitoare publicarea volumaşului de studiu pe care l-am promis mai demult. Iată că m-am depăşit reuşind să îl termin mai devreme şi astăzi sunt în măsură să îl fac public, pentru cine este interesat de subiect, desigur.

Din câte ştiu, această lucrare ar fi prima care are ca obiect trecerea în revistă a unui singur tip de perfin întâlnit pe mărcile unei singure emisiuni uzuale. Dacă mă înşel, vă rog să mă corectaţi.


Cei interesaţi de această lucrare o pot descărca gratuit de aici. Lucrarea este în format PDF şi are 54 MB.

Fişierul se poate imprima fără restricţii de orice utilizator care dispune de un calculator şi o imprimantă de birou (vă atenţionez însă că numărul mare al imaginilor poate consuma multă cerneală sau mult toner).

Nu este însă permisă comercializarea volumului sub nicio formă, şi nici urcarea pe un alt sever după ce l-aţi descărcat de la linkul de mai sus.

Acestea fiind zise, nu-mi rămâne decât să vă urez lectură plăcută. Dacă are cineva observaţii de orice fel este liber să folosească formularul de comentarii de mai jos.

15 comentarii:

  1. Multumim si sigur va fi o lectura interesanta

    RăspundețiȘtergere
  2. Meritați tot respectul pentru munca depusă în folosul filateliei românești. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Meritați tot respectul pentru munca depusă în folosul filateliei românești. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelenta introducerea,excelent continutul!

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim frumos, deosebit de interesanta.

    RăspundețiȘtergere