Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 27 decembrie 2014

Lot de plicuri româneşti cu "bătaie"

Un lot pe care eu unul, sincer, nu aş fi spânzurat atâţia bani s-a vândut recent în cadrul unei licitaţii pe eBay. Poate că pentru un negustor ar fi meritat, dar pe mine sigur nu m-a interesat. Lotul a fost oferit de un vânzător care a mai avut în trecut piese româneşti şi pe care le-a vândut, de asemenea, vrac, ca şi pe cele pe care vi le prezint mai jos (click pentru mărire).


Pentru lotul în cauză cuprinzând circa 400 de piese, preţul final a ajuns la 729 dolari (după 46 biduri), fără taxele de expediere şi comisioane. Una peste alta, preţul total s-ar ridica undeva în jurul a doi dolari bucata.
Evoluţia bidurilor mi s-a părut şi ea interesantă, e numai bună de făcut şcoală pentru piese care vor fi oferite în viitor (click pentru mărire):


Câteva imagini ale unor piese din lot vi le prezint mai jos.


Restul fotografiilor postate de vânzător au fost incluse într-un fişier PDF de 8,7 MB, pe care îl puteţi descărca de aici.

2 comentarii: