Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 8 iulie 2014

Seriile bune au căutare

Am afirmat în repetate rânduri aşa ceva. Numai că ceea ce înţeleg colecţionarii prin "serii bune" nu prea reprezintă acelaşi lucru. Îmi pare rău de portofelul celor care înmormântează sume considerabile în producţiile actuale (alea... "limitate"), dar s-ar putea ca ele să valoreze ceva abia peste vreo două generaţii.

Semnalarea pe care doresc să o fac se îndreaptă în seara aceasta spre o serie neuzată, fără şarnieră, în blocuri de câte patru, din emisiunea C. Raiu cu supratipar "8 IUNIE 1930", cu filigranul vertical. Ce este cu această serie, uitaţi-vă în cataloage.


Seria a fost oferită zilele trecute pe eBay, patru amatori bătându-se pentru lot şi ridicând preţul iniţial, de strigare, de la 150 de dolari până la 706 dolari.

Ce m-a încântat pe mine a fost faptul că am putut vedea ce fel de gumă au cele trei mărci, întrucât există variante şi mă interesează frecvenţa de apariţie a fiecăreia dintre ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu