Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 23 aprilie 2014

Lot de clasice

Întâmplător am dat peste lotul din imaginile de mai jos (experimentam o extensie care transformă un listing de pe eBay în flux RSS - mi-e mai uşor să urmăresc aşa "noutăţile", decât să sap în fiecare zi pe site, că au avut "bunăvoinţa" şi au ras RSS-urile).
La prima impresie am remarcat cu nu este vorba despre o adunătură de rupturi şi alte gioarse (aşa cum tot postează destul de mulţi vânzători, au transformat eBay-ul într-o groapă de gunoi). În al doilea rând, mi-au plăcut câteva piese. În al treilea rând, nu s-au vândut pe nimic, aşa că prima mea observaţie pare justă (click pe imagini pentru mărire).


Pe prima pagină (penultima marcă de pe al treilea rând de jos) se poate observa un retuş frumos în medalion. Iar cu un rând mai sus, ultima marcă (Cuza, 20 parale) are o ştampilă albastră, aproape completă, Caracal cu stea.
Lotul de pe cele două foi de album a fost vândut cu 227 dolari, după 16 biduri (puţin sub 6 dolari pe bucată).

2 comentarii: