Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 7 ianuarie 2014

Din dragoste de Eminescu

Am primit mai devreme (via Sergiu Găbureac) invitaţia pentru Salonul naţional "Mihai Eminescu", al cărui vernisaj va avea loc mâine, la ora 15.00, la Sala Constantin Brâncuşi a Parlamentului. Mai multe detalii găsiţi pe afişul şi invitaţia evenimentului (click pentru mărire).


2 comentarii:

  1. Tocmai ma pregateam sa postez aceasta informatie avand afisul manifestarii. Prin intermediul dvs. am completat cu alte doua imagini...Este o expozitie care tinde sa capete traditie. Am fost uimit cate medalii, insigne, plachete, etc. au fost emise la tema eminesciana. Bravo numismatilor ca se mobilizeaza. Ma asteptam ca si filatelistii sa faca la fel. Oricum eu nu am stiinta de asa ceva. Poate ar fi trebuit sa fie si ei co-partasi la eveniment dar...or fi orgoliile prea mari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Organizatorul este sufletul, un mare, mare pasionat de Eminescu, merită stima noastră, a tuturor pentru ceea ce a realizat.

      Ștergere