Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 30 august 2013

Clasice în blocuri

Câte un bloc la o litografiată românească s-a mai oferit pe portalurile online. Mai rar s-a întâmplat să întâlneşti două blocuri în cadrul aceluiaşi lot. Dar s-a întâmplat şi asta zilele acestea, când un vânzător de dincolo de Ocean a oferit un lot oarecum trecut cu vederea, deoarece deşi conţinea două blocuri, a avut ilustrat în listing doar unul, celălalt fiind vizibil atunci când deschideai pagina lotului.


Cele două blocuri (ambele pe hârtie subţire) aveau gumă originală, dar şi şarniere. În plus, blocul valorii de 2 parale prezenta un pliu pe mărcile superioare. Cu toate acestea, preţul realizat de lot (incluzând taxele de expediere) a fost de 129 dolari. Un preţ bun, zic eu, pentru aceste piese.

6 comentarii:

  1. Din ce văd (nu mă pricep la astea), sunt diferențe ( 20 par) la profil nas,la marca din stânga sus, priviți cum arată "zig zagul" din partea superioară sub cifre . Dacă e corect, scuze,dacă e eroare, o revendic, dacă e fals, o semnalez !
    Mă opresc aici, că mă ia durerea de cap .

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că m-am grăbit . Măcar am încercat să fac o semnalare . Asta e .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Între tipurile de bloc report apar diferenţe. La ambele valori au fost câte şase tipuri. În plus, sunt două modele la valoarea de 20 parale, clasificate după poziţia meandrului drept superior (sunt trecute în literatură de mult timp).

      Ștergere
    2. Am greșit că m-am grăbit . Nu stăpânesc emisiunea . Scuze .
      Măcar din greșeală, am mai învățat ceva .
      Asta contează .
      Vă mulțumesc .

      Ștergere
    3. Nu e nicio supărare. Eu trebuie să-ţi mulţumesc pentru atenţie şi reacţie.

      Ștergere