Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 11 iulie 2013

Sub ultimele raze ale zilei

Pe deasupra capului încep să se adune nori de ploaie. Zvonerii de la meteo ne-au ameninţat iar cu "fenomene" până sâmbătă. Dar la orizont, spre Apus, cerul continuă să fie senin-oglindă, iar marele Ra aşterne în grădină o pătură caldă, plină de blajin.
În faţa ferestrei de la birou am o mică laviţă lipită de gard, pe care se odihnesc câteva ghivece. Nu-mi vine să-mi cred ochilor ce daruri îşi etalează un trandafir japonez cu floarea bătută! Nu m-am putut abţine să nu-l onorez cu câteva instantanee.



În alt strat, de ieri s-a deschis o altă minune şi n-am putut să o "iert" nici pe ea, umbra începuse deja să o cuprindă de jos în sus.


Mi s-a părut că văd cu coada ochiului ceva "murdar" în viţă. Era doar un flăcăiaş cam grăbit, poate datorită zilelor călduroase...


Să aveţi o seară frumoasă, prieteni!

8 comentarii:

  1. Ce culori vii!
    Ai si un balansoar in gradina ?

    RăspundețiȘtergere
  2. pornisem un comentariu şi cred că nu l-am ami finalizat.

    voiam doar să-ţi spun că nu am mai văzut niciodată astfel de culoare de trandafir. şi nici trandafir n-o să mai văd, că maya l-a rezolvat pe cel pe care îl aveam, în semn de "apreciere"... singura floare cu care nu s-a împăcat defel şi în preajma căreia îşi trezea pasiuni de arheolog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu n-ai trandafir, dar ai Maya. Eu n-am Maya. Se pare că pe toate nu le putem avea.

      Ștergere
  3. Bună Max!
    Superbe imagini dar trandafirul japonez m-a dat gata!
    Un weekend cât mai frumoas îți doresc,Max!

    RăspundețiȘtergere