Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 15 iunie 2013

Odesa - alte făcături, acelaşi distribuitor

Despre aşa-zisa emisiune de ocupaţie de la Odesa am mai scris pe blog de cel puţin trei ori. Iată că un individ care a mai vândut aşa ceva a văzut că i-a mers până acum şi continuă "seria" făcăturilor ordinare cu alte supratipare (culmea, ele nu seamănă cu ce a mai oferit până acum).
Este vorba de ID-ul tzarkaloyan de pe eBay, înregistrat în Bulgaria. Cam peste 24 de ore (de la data şi ora publicării prezentului articol) expiră termenul de trimitere a ofertelor pentru două loturi cu supratipare ale aşa-zisei ocupaţii în Odesa (click pe capturile de ecran pentru mărire).


Ce doresc să subliniez este că problema nu se pune în legătură cu sumele solicitate/plătite pentru aceste făcături ordinare, ci în legătură cu păstrarea adevărului istoric. N-aş vrea să dau şi alte exemple, dar situaţia a fost oarecum generată şi de editura unui catalog internaţional, care a listat această aşa-zisă emisiune de ocupaţie taman după ce o serie de făcături a fost vândută la o mare casă de licitaţie americană. Parcă bate la ochi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu