Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 22 mai 2013

La piese bune, preţuri pe măsură

Recent a fost oferită pe eBay o serie neuzată, fără şarnieră, din emisiunea "Expoziţia Generală" din 1906, în blocuri de câte patru mărci. Trebuie să recunosc faptul că n-am mai văzut o astfel de ofertă de ceva timp, seriile neuzate în blocuri fiind foarte rare.


Oferta a fost destul de urmărită de către colecţionarii interesaţi, totuşi cel mai bun preţ fiind unul mic în comparaţie cu raritatea lotului, în opinia mea: preţul de adjudecare a fost de 511 lire sterline (după 24 de oferte).
Ca fapt divers, cred că în ultimii trei ani am văzut mai multe capete de bour de 54 parale din prima emisiune decât serii neuzate fără şarnieră în blocuri de patru din "Expoziţia Generală". Concluzia o puteţi trage şi singuri.

2 comentarii:

  1. Nu sunt filatelist, dar urmărind blogul dumneavoastră încep să-mi placă tot mai mult astfel de serii. Dacă voi ajunge vreodată colecţionar, dumneavoastră veţi fi vinovat.

    RăspundețiȘtergere