Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 9 mai 2013

Dacă poţi, ajută! ("Totul pentru tata")

Ieri am primit un mail de la unul din băieţii de la Zelist, Cătălin Tenita (nu sunt sigur de numele de familie, de fapt dacă acesta are sau nu diacritice), dar nu asta contează. Contează că vorba se duce şi prin aceasta ne putem ajuta unul pe altul.
Cătălin povesteşte în mail cum l-a cunoscut pe unul din băieţii de la Incandescent, Andrei. Tatăl lui este bolnav de leucemie. Este un lucru teribil! Cum te-ai simţi dacă al tău tată ar trece prin aşa ceva?
Există multe poveşti triste pe lumea asta, destule chiar cu personaje mai tinere decât tatăl lui Andrei. Dar asta nu înseamnă că n-ai putea ajuta şi tu în vreun fel.

Cum ai putea ajuta şi tu?

Andrei încearcă să facă rost de bani necesari tratamentului tatălui său. Este o boală care presupune cheltuieli şi probabil că ai mai auzit de asta. Se pot face donaţii, aşa cum se arată pe site-ul făcut de Andrei.

În 16 mai a.c., începând cu ora 19,00 se organizează o licitaţie cu servicii la clubul Modern din Str. Mihai Eminescu nr. 127. Vizitaţi linkurile şi veţi vedea despre ce este vorba.

Dacă nu ai bani de o potenţială donaţie, şi nici ca să participi la licitaţia amintită mai sus, tot poţi face ceva: poartă vorba sau scrie despre asta dacă ai blog.
Fiţi oameni, dragilor, ajutaţi cum puteţi un fiu care vrea să-şi ajute tatăl!

4 comentarii: