Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 23 aprilie 2013

Ştampile ale poştei franceze

Două piese propuse pentru vânzare pe un portal online mi-au atras atenţia deoarece astfel de oferte sunt rare de regulă. Ştampilele oficiilor franceze din Moldova şi din Dobrogea sunt rare, iar datorită acestui lucru ele sunt căutate şi dorite de către colecţionari.

O ştampilă foarte frumoasă a oficiului din Tulcea a fost vândută cu 110 dolari. Amprenta este clară şi perfect lizibilă.

Alături de prima piesă a fost oferită şi o a doua marcă, purtând ştampila oficiului din Constanţa. Ea este mult mai rară decât cea din Tulcea (eu am văzut-o numai de câteva ori), aşa că preţul solicitat (350 dolari) nu mi s-a părut exagerat. Probabil că amprenta mai slabă a ştampilei i-a împiedicat pe amatori să facă oferte, iar piesa, în ciuda rarităţii sale, a rămas nevândută.

2 comentarii: