Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 20 aprilie 2013

"Căişori": iar se vând falsuri drept eseuri

Un personaj cu care cititorii mai vechi ai blogului au făcut deja cunoştinţă s-a apucat din nou să vândă falsuri nedantelate ale mărcilor din emisiunea Căişorii, 1903, drept eseuri. Este vorba despre ID-ul uniphila.paris. Se pare că nu a apucat să-şi epuizeze stocul de asemenea drăcovenii.
Dacă până acum fotografiile postate împreună cu oferta erau mici, de această dată ele au fost îndeajuns de mari ca să se poată identifica diferenţele faţă de originale. Şi aceste reproduceri par a face parte din aceeaşi categorie cu cele pe care acelaşi vânzător le-a oferit anterior. Puteţi face click pe imagini pentru mărire. Dacî ţineţi pointerul mouse-ului pe imagini, veţi putea vedea în bara de stare a browserului preţurile obţinute pe falsuri.

Aliniere defectuoasă a clişeelor. În colţul din dreapta-jos se vede parţial un semn marginal caracteristic acestei categorii de flasuri.

Aliniere defectuoasă a clişeelor pe coloana din dreapta.

Culoarea nu se apropie de cea a originalului. Clişeele nu sunt aliniate. Pe marginea de coală, sus, se vede parţial un semn caracteristic falsurilor.

Aliniere defectuoasă a clişeelor.

Aliniere defectuoasă a clişeelor.

Caracteristicile prezentate sunt suplimentare semnelor indicate în mod uzual de cataloagele româneşti, care fac diferenţa între falsuri şi originale.
Este bine să ştiţi că nu se cunosc piese originale nedantelate decât la valoarea de 1 ban.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu