Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 22 ianuarie 2013

Piesă austriacă deosebită

Cine a avut ocazia să răsfoiască lucrările semnate de Müller şi Fercehbauer a remarcat mai mult ca sigur piesa din imaginile de mai jos. Este o piesă cunoscută, legendară s-ar putea spune.

Cine nu a avut această ocazie, poate citi detalii direct de pe certificatul semnat de Ferchenbauer (click pentru mărire). Piesa a fost oferită la ultima licitaţie a casei germane Christoph Gärtner, la un preţ de strigare de 100.000 euro.

2 comentarii:

  1. Salut,

    Numele meu este Costel.
    Colectionez timbre din copilarie, dar am inceput serios de cam 5 ani.
    In prezent colectionez doar fauna.
    Am observat din articolele scrise de dumneavoastra ca va pricepeti in acest domeniu.
    Eu nu am foarte multa experienta, si daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi (de unde sa cumpar, cum sa imi dau seama de valoarea unei serii, cum sa aflu daca este falsa) - va multumesc mult.

    Adresa mea de email: decacosti@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te salut, Costel.
      Blogul acesta se adresează altei categorii de colecţionari, ceva mai avansaţi.
      Experienţa însă o poţi căpăta numai în timp, pe măsură ce îţi completezi colecţia şi, concomitent, studiezi literatura de specialitate (cataloage şi reviste perioadice).
      Pentru început, poţi citi articolele de pe blog, în ordinea postării, începând cu cele mai vechi. Vei găsi destule articole care s-ar putea să te ajute, inclusiv câteva articole la care vei găsi linkuri de unde poţi descărca manuale de iniţiere.

      Ștergere