Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 17 august 2012

Videotutorial: convertirea unui fişier PDF într-un proiect editabil QuarkXPress

Prin bunăvoinţa companiilor Quark şi Markzware a fost pus la dispoziţia utilizatorilor un excelent tutorial referitor la convertirea şi importarea în format editabil, în QuarkXPress, a unui fişier PDF.
Operaţiunea este una delicată şi vine în sprijinul utilizatorilor care au fişierele PDF cu pricina, dar nu mai au versiunile originale ale fişierelor, în aplicaţiile din care au fost generate fişierele PDF.
În cadrul aceleiaşi operaţiuni se pot salva separat şi elementele grafice din componenţa PDF-urilor (bitmap-uri sau grafică vectorială).

Vizionare plăcută.

4 comentarii:

  1. Fiecare cu Quarku lui :D

    (auzi, Max, asa de curiozitate, pe noi astia cuminti de ce ne bagi la moderare? Nu poti sa ii pui la moderare doar pe cei ....imprevizibili?Nu te supara ca te intreb.....De multe ori nu sunt sigura daca s-a inregistrat comentariul sau n-am postat ok)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare tare rău pentru treaba cu moderarea, dar platforma asta nu merge la fel ca wordpress-ul. Nu pot face setările decât global.
      Chiar şi astăzi am avut un purcoi de înjurături (se pare că deranjez rău pe careva).

      Ștergere
  2. Ahaaa,pricepui acum :)

    Sincer nu m-as fi gandit ca TU poti deranja pe cineva!

    RăspundețiȘtergere