Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 31 august 2012

Situaţia de la Poşta Română: sindicatele acuză conducerea companiei de manipulare a opiniei publice

Nu mai târziu de ieri scriam într-un articol de "meciurile" pe care conducerea CN Poşta Română le are cu membrii de sindicat.
Iată că a venit rândul Sindicatului Lucrătorilor Poştali să acuze administraţia de acelaşi lucru, adică de manipularea opiniei publice.

"În numele celor peste 26.500 de membri de sindicat din Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România, Sindicatul Poşta Română Alba, Sindicatul Poşta Română Gorj, Sindicatul Poşta Română Miercurea Ciuc, Sindicatul Fabrica de Timbre şi Sindicatul Poşta Română Suceava acuzăm conducerea Companiei Naţionale Poşta Română şi pe vremelnicul director general al acesteia, Smeeianu Ion, pentru încercarea de dezinformare şi manipulare a opiniei publice, a presei şi a salariaţilor precum şi pentru tentativa de intimidare a liderilor de sindicat şi a salariaţilor Poştei Române", se arată într-un comunicat al organizaţiilor sindicale ale poştaşilor, care face referire la întâlnirea din data de 6 august a.c. dintre administraţie şi sindicate şi despre care am scris aici.

"Acesta este adevărul şi acestea sunt intenţiile conducerii CN Poşta Română - aşa cum rezultă şi din documentele anexate - care i-au revoltat pe salariaţi, împotriva cărora au avut loc pichete de protest la nivel naţional, pichete ce au fost prezentate corect de mass-media. Împotriva tuturor anunţatelor măsuri de reduceri salariale şi de personal Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România va organiza şi mitingul de la Bucureşti în data de 7 Septembrie 2012 precum şi alte acţiuni de protest care vor continua pănă când:

1. Persoanale aflate vremelnic la conducerea CN Poşta Română vor respecta întocmai prevederile Contractului Colectiv de Munca încheiat la nivel de unitate;
 2. Persoanele aflate vremelnic la conducerea CN Poşta Română precum şi alte "legende vii" din centralul companiei, care au pus umarul şi au "copt" aceste măsuri, vor găsi alte măsuri de redresare a Poştei Române.

Până atunci, oricât ar deranja pe persoana Smeeianu Ion şi oricât ar mai minţi şi dezinforma acesta, acţiunile noastre de protest vor continua", se specifică în comunicatul dat publicităţii de către sindicatele poştaşilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu