Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 20 august 2012

54 de parale original la Rauhut, pe 24 august

Casa de licitaţii Harald Rauhut oferă, în cadrul licitaţiei cu numărul 144, ce va începe în 24 august a.c., un frumos exemplar obliterat de 54 de parale Cap de bour din prima emisiune.

Iată pe scurt descrierea făcută de casa germană:

"Moldau, Ochsenkopf, 54 Par. blau auf grünem Papier, voll- bis breitrandiges Kabinettstück, oben 10mm Rand (wohl Bogenrand, dort Bugspur), farbfrisch, mit besserem K2 "Tekutsch". In dieser Qualität eine seltene Marke. Mi. 6000,-, Atteste Nussbaum und Heimbüchler ("völlig einwandfrei ... mit diesen breiten Rändern ein Ausnahmestück.")".

Preţul de strigare este de 4.000 de euro.

În cadrul aceleiaşi licitaţii, pe lângă mai multe piese frumoase ale poştei austriece din Ardeal, dar şi din Principatele Române, la capitolul "România" mai este oferit un eseu al cadrului mărcii de 50 de bani "Carol cu barbă - impresiune defectuoasă".

Eseul are un preţ de strigare de 500 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu