Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 13 mai 2012

Invitaţie la Bacău

Am primit de la colegii din Bacău:

Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” din Bacău, în colaborare cu Societatea Numismatică Română, organizează anul acesta, în zilele de 15-17 iunie, cel de-al XIX-lea Simpozion Naţional de Numismatică. Lucrările acestei manifestări ştiinţifice se vor desfăşura în localul Complexului Muzeal „Iulian Antonescu” din Bacău, str. 9 Mai, nr. 7.

Cu acest prilej, în ziua de 16 iunie, se va organiza, cu sprijinul Asociaţiei Filatelice "Grigore Pascu" Bacău, şi un Târg de filatelie, cartofilie, numismatică, medalistică, bibliofilie şi antichităţi.

Vă rugăm să aduceţi la cunoştinţă celor posibil interesaţi din clubul dumneavoastră şi să retransmiteţi pe mail această invitaţie corespondenţilor.

Ne face plăcere, prin urmare, să vă anunţăm că dorim să vă avem alături şi cu acest prilej, intrat deja în tradiţia evenimentelor culturale de profil.

 

Contacte:
Vilică Munteanu tel. 0734996263 vilica.munteanu@yahoo.com
Ioan Catană tel. 0744548552 ioancat@yahoo.com
Dan Chiriţă tel. 0751773585 danmchirita@yahoo.co.uk ; chiritada@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu