Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 6 octombrie 2011

Concursuri şi proiecte pentru bloggeri

Cred că marea majoritate dintre voi îl cunoaşteţi pe Marius, sau poate aţi auzit de el, sau poate chiar îl citiţi.
Este un blogger foarte activ atât în blogosfera românească, cât şi în social media şi este întotdeauna dispus să ajute bloggerii începători. Tocmai din acest motiv m-am hotărât să preiau şi să public concursurile şi proiectele în care el s-a implicat sau pe care le propune.

Hotărârea de a participa vă aparţine în exclusivitate, dar aveţi şi posibilitatea de a câştiga premii, în cazul în care vă hotărâţi să participaţi cu materiale pe blogurile voastre. Iată, pe scurt, despre ce este vorba.


miniPRIX MyDress Up pentru Bloggeri - toţi participanţii primesc vouchere de discount de 50% pentru cumpăraturi de pe miniPRIX de minimum 100 lei şi cel mult 300 lei! Se acordă trei mari premii in valoare de 500, 300 şi 200 lei! Blogurile participante trebuie să aibă minimum 4 luni vechime!
Câştigă vouchere în valoare de 350 lei pentru cumpărături de pe be special cu un articol despre bijuterii de argint – concurs pentru bloggeri cu premii garantate! Toti participanţii primesc vouchere de discount de 30% pentru cumpărături de pe BeSpecial.ro! Marile premii constau în vouchere pentru cumpărături de pe BeSpecial.ro în valoare de 200, 100 şi 50 lei! Poate participa orice blogger!
Câştigă un gadget în valoare de 100 lei cu un articol despre bijuterii! - cu un articol despre bijuterii ai şansa de a caştiga un premiu în valoare de 100 lei prin tragere la sorţi. Modul de acordarea al premiilor: tragere la sorţi. La acest concurs poate participa orice blogger.
Câştigă jucării cu o întâmplare amuzantă din copilarie! - cu un articol ai şansa de a câştiga unul dintre cele trei premii constând în jucării în valoare de 50 lei. Modul de acordare al premiilor: jurizare. La concurs poate participa orice blogger.
Concurs pentru bloggeri începători: Câştigă un domeniu .ro valabil pe 1 an şi găzduire de la Blogway – cu un articol în care îl convingi pe Blogatu să-ţi citească blogul ai şansa să câştigi un domeniu .ro valabil pe 1 an şi găzduire de la Blogway. Modul de acordare al premiului: tragere la sorţi. La concurs pot participa bloggerii care nu au blog pe domeniu propriu!
 Aşadar, cine vrea, la treabă!

10 comentarii:

  1. Cristi: Nu este a mea, este a lui Marius!

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant...nu sunt genul de participant dar...nu se stie niciodata :)
    multumesc pentru informatii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Max Peter, stiu, dar ai si tu meritul de a face cunoscute initiativele lui Blogatu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pandhora: Pe mine hainele sau bijuurile nu prea mă aranjează, că se lovesc cu timbrele mele exact ca nuca în perete. Dar sunt destule bloguri mai generaliste ale prietenilor din blogosferă, unde s-ar potrivi mai bine astfel de tematici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristi: Doar o picătură, acolo... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt interesante initiativele lui Blogatu promovate de tine. Le doresc succes tuturor participantilor !

    RăspundețiȘtergere
  7. interesant....in curand, poate si un concurs cu foto :) seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Gânguritu: Şi eu le doresc succes potenţialilor participanţi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Geanina: Dacă aflu de aşa ceva, te anunţ! :)
    Îţi mulţumesc, la fel!

    RăspundețiȘtergere