Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 16 iunie 2011

Mă enervează EVZ-ul de nu se poate!

Nemernicii ăştia (că altfel nu poţi să le mai spui) îţi bagă pe gât în online ce vor ei, nu ce alegi tu să citeşti. Văd un titlu în RSS, fac click pe link - reclamă. Nu-i nimic, trebuie şi ei să trăiască din ceva. Ajung la material - "Citiţi continuarea pe Capital". Urmez link-ul - altă reclamă! Ajung la material - trei prostii debitate de unu' care cred că n-a avut loc prin altă parte!

Alta: nimeresc pe Yahoo.ro. Câteva titluri de ştiri, acolo, că aşa-i şade bine unui portal respectabil. Ochesc un link - EVZ-ul cu a lui reclamă! În sfârşit, închid reclama, dar EVZ-ul mă redireţionează automat pe front page-ul lor, nu la articolul pe care îl alesesem... @!&%*!!!

Acesta este trafic fals! Băieţi, dacă duceţi lipsă (ştiu că duceţi), făceţi-le cu plată neică, să ştie omu' de la început. Dacă lăsaţi la liber, fiţi decenţi, nu nesimţiţi! Punct.

5 comentarii:

  1. Aveti perfecta dreptate. Bineinteles ca si eu sunt mutat prin 3-4 situri pana sa ajung la informatia pe care o caut. Iar eu, fiind cu mult mai in varsta, pana sa gasesc, uit si ce caut!
    Sunt niste traficanti ilegali de stiri!

    RăspundețiȘtergere
  2. mie nu-mi plac reclamele bagate cu dea sila!:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Aş vrea să-l văd pe ăla care spune că-i plac. :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Si daca te loghezi pe site iti face la fel?
    Poate e un mod de a-si obliga cititorii sa se logheze.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu, Hapi, vor neapărat să înregistreze trafic ca să poată beneficia de reclame plătite. Trucuri de doi bani, semnalate de cei care se ocupă de media. Nu sunt singurii care fac aşa.

    RăspundețiȘtergere