Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 8 mai 2011

Literatură pentru cititori (9)

Repet subiectul abordat la episodul precedent din acest ciclu. Adică vă propun spre descărcare şi studiu încă un manual de filatelie, tot în limba engleză ca şi cel precedent, dar ceva mai nou. Eu l-am citit de vreo două ori de la un capăt la celălalt şi mi-am făcut şi nişte notiţe pentru câteva pasaje pe care chiar le voi mai citi încă odată.


Lucrarea a fost publicată în anii '60, dar are multe capitole care sunt foarte bine dezvoltate. În ciuda faptului că este scris de un american, cu precădere pentru publicul american şi pentru cel anglofon, este o lucrare valoroasă pe care o recomand oricui. Este o lucrare bună atât pentru colecţionarii începători, dar şi pentru cei mai avansaţi deoarece sunt sigur că vor afla lucruri noi, care nu se prea mai găsesc prin publicaţiile actuale. De departe se vede că autorul a fost un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.

Lucrarea este în format PDF şi poate fi descărcată de aici (are 45,6 MB). Lectură plăcută.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu