Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 1 aprilie 2011

Comunicate de la CN Poşta Română privind schimburile internaţionale de corespondenţă

Două comunicate date astăzi publicităţii fac precizări asupra schimburilor de corespondenţă cu Libia şi cu Statele Unite.

Din cauza situaţiei din Libia nu se mai poate asigura expedierea trimiterilor poştale internaţionale către această destinaţie.

În consecinţă, începând cu data de 01.04.2011 şi până la confirmarea unei variante de expediere, se suspendă acceptarea la prezentare a trimiterilor decorespondenţă şi de colete intrenaţionale pentru destinaţia Libia.

Concomitent, măsurile de securitate aplicate pentru trimiterile poştale expediate către Statele Unite ale Americii au fost ridicate.

În consecinţă, începând cu această dată, pentru destinaţia SUA se acceptă la prezentare orice tip de trimitere poştală internaţională (trimiteri EMS, corespondenţă prioritară şi nepriopritară, colete prioritare şi neprioritare) fără restricţii de greutate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu